I bekesi edesseg show cover 1100px


Versenykiírás a jelentkezési lap alatt.


 

VERSENYKIÍRÁS

I. Békési Édesség Show

 

KATEGÓRIÁK:

1.  Amatőr

2.  Cukrász

NEVEZÉS:

Mindkét kategóriába lehet jelentkezni a következő adatok megadásával:

  • név
  • lakcím
  • e-mail cím
  • telefonszám
  • rövid bemutatkozás

A versenyre jelentkezés határideje: 2021. október 3. (vasárnap) éjfél.

A nevezési díj egységesen 2.500 Ft.

Jelentkezni a www.bekesifiatalokert.hu internetes honlapon lehet, illetve a Püski Sándor Könyvtárban (Békés, Széchenyi tér 4.) és a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban (Békés, Jantyik Mátyás utca 23-25.) a jelentkezési lap kitöltésével és a nevezési díj megfizetésével. Az online leadott jelentkezéstől számítva 24 órán belül visszaigazoljuk a jelentkezési szándékot, valamint ekkor küldjük meg a nevezési díj befizetésére szolgáló adatokat. A jelentkezés akkor válik véglegessé, ha a jelentkezéstől számított 3 munkanapon belül megérkezik a nevezési díj a megadott számlaszámra.

A versenyzők 2021. október 16-án 11 és 12 óra között vihetik be a versenyre a versenymunkákat. Mindezek elhelyezésére, felállítására 12:30-ig van lehetőség. Kérjük, ügyeljenek az időbeosztásra!

A dekorációról (a versenymunka mellé) és a termékek megnevezésének kiírásáról a versenyzők maguk gondoskodnak. A nevet, a szponzorok vagy támogatók megjelenítését a zsűrizést követően lehet kitenni a munkák mellé.

A versenymunkák értékelése a rendezvény ideje alatt a nemzetközileg elfogadott pontozás alapján történik:

  • az első, második és harmadik helyezett egyedi, a rendezvényre készült díjban részesül

A kiemelkedő munkák készítői különdíjban részesülhetnek. Az eredményhirdetésre várhatóan a nap végén kerül sor.

A versenymunkák mindegyikének ehetőnek kell lennie.

A felhasznált anyagok csak fogyasztásra alkalmas élelmiszerek lehetnek (cukormunkák, cukoröntés, fúvás, húzás, csokoládé munkák, grillázs, kakaó festészet, csokoládé faragások, nugát, tragant, marcipán munkák, stb.). Érthető és jól indokolt esetben, tartó elem, váz, merevítő (ami nélkül nem lehet kivitelezni a munkát, mert olyan speciális, pl. olyan mozdulat egy figurának stb.) megengedett. A kategóriába nevezni nem csak tortával, hanem artisztikai munkával is lehet.

A verseny témája szabadon választott. Kérjük, azonban minden versenyző tartózkodjon a durva erőszakot, vagy meztelenséget, pornográfiát ábrázoló alkotásoktól. Minden egyéb témában el lehet engedni a fantáziát.


További információ:

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Mobil: +36/20/411-7769

A verseny helyszíne:

Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális, Sport és Turisztikai Központ (5630 Békés, Jantyik Mátyás utca 23-25.)

Sok sikert és eredményes felkészülést kíván,

Mucsiné Fodor Hajnalka
cukrászmester
ötletgazda
Serfecz Dávid
Békési Fiatalokért Egyesület
elnök 

 

 

Pályázati bannerek

infoblokk kedv final felso cmyk ESZA s