A Békési Fiatalokért Egyesület és a Békési Diákok Atlétikai Clubja idén Békés várossá nyilvánításának 50. évfordulójára jótékonysági futást szervezett. Több futó jelezte, hogy sajnos egyéb elfoglaltsága miatt nem tud jelen lenni, de lefutja a választott távot, ha biztosítunk számára befutóérmet. A kérésnek eleget téve szeretnénk - stílusosan - 50 darab érmet így kiosztani.

A befizetett nevezési díjból idén részben a Békési Tűzoltóság eszközállomány-fejlesztését kívánjuk támogatni.
A kiválasztott eszköz egy Lifepak 500 AED típusú félautomata defibrillátor készülék. A tűzoltóságnak nem alapfeladata az egészségügyi problémák kezelése, azonban a beavatkozások folyamán egyre inkább látható, hogy fel kell készülniük az esetlegesen felmerülő életmentő vészhelyzetek kezelésére is.

Ehhez nyújt egyesületünk segítséget, hiszen az életmentés mindennél fontosabb szempont.

Időpont: folyamatos, az első 50 nevező után lezárjuk a rendszert.

Választható távok: 50 méter, 1973 méter, valamint 5, 10 és 21 km.

Nevezési díj: 4.000 Ft/nevező

Nevezést követően az alábbi számlaszámra kellene utalni a nevezési díjat (és az esetlegesen felmerülő postázási költséget):

Számlaszám: 53200077-11096386
Kezdeményezett neve: Békési Fiatalokért Egyesület

Közlemény rovatba kérjük a nevező nevét és a nevezett távot beírni.

Adataim elektronikus feldolgozásához és felhasználásához hozzájárulok. A jelentkezéssel a jelentkező kijelenti, hogy betartja az aktuális egészségügyi szabályokat.

A választott táv igazolásának módja: telefonnal készített térkép, ahol látszik a dátum és a megtett táv. A képet kérjük az info'kukac'bekesifiatalokert.hu címre eljuttatni! 24 órán belül visszaigazoljuk a teljesítést és postázzuk az érmet! 

Pályázati bannerek

infoblokk kedv final felso cmyk ESZA s