Hatodik alkalommal lép színre a Békési Fiatalok Találkozója a Madzagfalvi Napok keretein belül. Idén egy izgalmas területtel, az innovációval, startupokkal és vállalkozásokkal foglalkozunk.
Egy induló vállalkozást ma egyre többen stratupként emlegetnek, nem hiába. Azok a fiatal vállalkozó szellemű álmodozók, problémamegoldók, akik az üzletfejlesztés első életszakaszában startup módszert alkalmazzák sokkal gyorsabban és gördülékenyebben reagálhatnak a piaci igényekre. Termék - és/vagy szolgáltatásfejlesztés ezzel hatékonyabbá válhat. Különösen izgalmas, ha az innovációt egy üzletfejlesztési tanácsadó, mint mentor, kíséri végig ötlettől a megvalósulásig.
Városunk két kiváló fiatal mentorral is büszkélkedhet. Draughn Réka és Fülöp-D. Nagy Borbála a magyar startupok globális kapcsolatépítését és terjeszkedését segítik munkájuk során. Bízunk benne, hogy sok érdekességet tudhatunk meg tőlük, róluk.
A délutáni beszélgetésen ott lesz még Pocsaji Csilla, a Tebe hulladékmentes bolt alapítója és Pusztai Gábor, a vaszonkeppont.hu tulajdonosa. Csilla és Gábor azon bátrak egyike, akik fiatalon mertek nagyot álmodni, és belevágtak a vállalkozásukban. Kitartásuk, szívósságuk minden békési fiatal számára példaértékű lehet, hiszen a siker ára sokszor az, hogy merj újratervezni. A '22-es találkozó moderátora Koszecz Sándor, az INPUT Program Békés megyei koordinátora.
Büszkék vagyunk arra, hogy meghívott vendégeink mindegyike kötődik Békéshez és jó szívvel elfogadták felkérésünket.
Találkozzunk, legyünk minél többen augusztus 20-án 15 órakor az Erzsébet-ligeti Faháznál!

 1 20220819 vi bekesi fiatalok talalkozoja vfinal

Pályázati bannerek

infoblokk kedv final felso cmyk ESZA s