A napokban két helyi bölcsődébe összesen 128 darab csokimikulást és narancsot tudott az egyesület eljuttatni egy békési szatócs jóvoltából.

Kenyeres-Zsebics Emőke alelnök elmondta, hogy a tavalyi évhez hasonlóan a Gólyafészek Bölcsőde és a Földvár Bölcsőde vezetőivel vették fel először a kapcsolatot, hogy valós adatok mentén kezdjék el a beszerzést. Továbbá hozzátette, hogy az intézmények rendkívül hálásak, hogy idén is kiegészül a bölcsődékben zajló, ünnepi hangulatot váró és idéző légkör ezzel a kedves ajándékkal, valamint hogy mosolyt csalhatnak a gyermekek arcára.

gapix 211125 164050 g

Az egyesület vezetősége immár hagyományként tartja számon a kezdeményezést és bízunk benne, hogy minden évben sikerül ajándékot vinni a bölcsődékbe. 

Egyesületünk mindig ügyel arra, hogy az ilyen jellegű akciókat helyi kereskedők bevonásával valósítsuk meg. Az idén a beszerzett csomagokat nagylelkűen, ajándékként adta át az egyesületnek az egyik békési szatócs, melyet ezúton is köszönünk neki - fejtette ki Budás-Budai Tünde, a szervezet alelnöke.

gapix 211125 164924 g

A Békési Fiatalokért Egyesület neve bizonyára nem ismeretlen, hiszen már a köztudatban leginkább elterjedt csokigyűjtő akcióval került be, ami idén „Madzagos Csokigyűjtés” néven hívott életre az egyesület már második alkalommal, ezzel bővítve a karitatív tevékenységét. A kezdeményezéshez több helyi kereskedő, szervezet is csatlakozott. Ismét Békésen közösen teszik szebbé az emberek a rászorulók karácsonyát. 

gapix 211125 164025 g

Fotók: Gazsó János

Pályázati bannerek

infoblokk kedv final felso cmyk ESZA s