Számos országos versenyen is indultam, hogy tudásom legjavát a hozzám hasonló fejlődni akaró táncosokkal összemérjem. Maradandó élmény volt számomra 2010-ben a VI. Országos Ifjúsági Szólótáncverseny ahol Ezüstpitykés táncos elismerésben részsültem és egyúttal szakmai ajánlást is kaptam a XX. Országos Felnőtt Szólótáncfesztiválra. 2011-ben az országos felnőtt táncfesztiválon Junior- díjban részesültem és ugyan ebben az évben Békés Város Ifjúsági Díjat is átvehettem. 2012-ben ismét indultam az országos ifjúsági táncversenyen ahol „megvédtem” címemet.

A Fölszállott a Páva című televíziós tehetségkutató műsor szintén fontos állomása életemnek ahol új szakmai kapcsolatokat is szereztem.

Amikor felkértek Békés város óvodásaink néptáncoktatási tevékenységére az szakmailag fontos kihívás elé állított de, egyúttal elismerés is volt számomra, hogy jó úton haladok. Közel áll a szívemhez a Nefelejcs Egyesület által átadott Nefelejcs-díj is, hiszen minden évben van közös találkozási pontunk egy-egy hagyományőrző rendezvény esetén. 2021-es évet mérföldkőként tekintem. Szeretett közösségemet, ahol az alapokat szereztem, a Belencéres Néptáncegyüttest idén már művészeti vezető funkciómban is segíthetem. Júliusban családunk, barátaink előtt is összekötöttük életünket feleségemmel, Okányi-Szántó Kittivel

A mai fiataloknak üzenem, hogy vegyék körbe magukat olyan emberekkel, akik látják bennük az értékeket és a lehetőségeket. Olyan emberek legyenek, akik inspirálják a fejlődésüket.

Szeretem Békést! Itt nőttem fel, ismerem az utcákat, az embereket. Nem tudok úgy végig menni az utcán, hogy valaki ne köszönjön rám mosolyogva, vagy ne halljam legalább egyszer, hogy "Szia Misi bácsi!".

Pályázati bannerek

97207099 136720247946731 8135869910732505088 n